Orklahallen

Jups, da har vi vært på utstilling igjen, ble nok en blå sløyfe. Greit nok det, men hvorfor skal dommere kommentere at de synes han har for lite pigment rundt øynene. I rasestandarden står det ikke at parson skal ha det, begge deler er ok. Ja, ja. Vi skal til Lillestrøm neste helg og da forhåpentlig en dommer som kjenner rasestandarden godt nok. Så får vi se om utstillingskarrieren er over, jeg har uansett hva jeg trenger for evt. framtidig agilitychampionat, må jo ha trua.

Kritikk: Very good type, good propertions, a bit too strong scull, sissers bite, needs better pigmentation round eyes, good neck roach back, neds better croup and tailset, enough cheast, enough angulatiiars, enougt clive in movement, missing 1 insisser.

Dommer: Irina Poletaeva.

Når vi kom hjem så ble det en liten runde på grunnferdigheter til apporttreningen. Må jo starte en gang. Vi klarte til slutt å holde pinnen i ca 3-4 sekunder. Ikke verst for en liten parson som heller hadde lyst til å stikke av med pinnen og leke med den istedet.

Senere på dagen dro vi til Skjetlein for litt agilitytrening da Nidaros har leid banen for helgen for de som skal til NM Lillestrøm og de som ikke skulle det, kunne trene senere på dagen etter deres tidspunkt. Bra en er medlem av klubben da. Ble 3 økter på lillegutt. Må si jeg var litt spent da vi ikke har trent siden slutten av september og han har vært mye med husfar i det siste, ikke trent så masse med meg. Dog jeg ble meget fornøyd.

Økt 1. Vi trente hovedsaklig felt på stige. Jobbet med nedfelt og jeg må bli litt tydeligere at han skal rett på to av og på, dog brukte jeg ikke target her da, avglemt hjemme, så greit nok da vi ikke har gjort det før. Det jeg må huske på fremover er at jeg ikke kjører full stige med over og så nedfelt uten å ha repetert nedfelt litt først. Vi må jobbe mer med kun nedfelt så han blir sikrere. Så ble det vippe med tunnel først, trør på med full guts denne gutten.

Økt 2: Slalom, oi, oj, oj. Det gikk så det suste, full fart og tempo, noe smårusk ved å fullføre 12-slalom, men vi var på 80 % regelen. Og gjett om jeg var imponert av de flotte inngangene. Vi jobbet også med et hopphinder før og etter. Tok en liten runde med tunnel og vippen igjen, og der begynner en å få ønsket adferd ala Bella sine. Det vil si full fart til enden og bli der til han kommer helt ned og ikke gå av før beskjed.

Økt 3: Vi jobbet litt med threadle, det å komme inn til armen min, noe vi egentlig ikke har trent så mye på, jeg bør gjøre det uten hinder også, han trengte litt repetisjoner å komme til hånden med å få godbiter der før jeg etter hvert tok han over hoppet, baklengskjedet når jeg skulle ta 3 hopphinder bortover. Avsluttet med slalom, han begynte å bli sliten så det ble med en repetisjon han klarte. Og ikke minst så trente vi på bytteleke med sine nye søte rosa grisepipeballer, som var veldig kule da.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s