Vane

Ser ut at det begynner å bli vane å kun blogge en gang i uken. Litt vanskeligere å huske hva en har gjort da. Torsdag og fredag forrige uke ble det kun markaturer. Lørdag fikk han være med å følge sporet til skadeskutt rev som de trodde var død, den gang ei, spennende nok for en liten Knert det. Søndag ble det en times guttetur med Adam, noe som ikke frister til gjentagelse. 2 terrier på tur, en voksen og en mindre voksen. NOT. Adam ville snuse, Knerten leke med Adam sitt bånd, Adam ville snøbade, Knerten trodde det var invitasjon til lek, Adam ville ikke, Adam boffet til mennesker (noe han ikke bruker å gjøre), Knerten hang seg på i full spido i volum og bjeffing, må jo være noe ettersom Adam sier litt. Sånn gikk nå turen da med en frustrert eier etterhvert. Mandag markatur, tirsdag hjemme med husfar så vet ikke hva det gjorde.

ONSDAG PÅ SKJETLEIN

  •  Oppvarming/nedtrapping: Litt lek med Kita før trening og en 20 min tusle/leketur for å få av verste ridehushallgørra i pelsen. 
  • Økt 1: Vi var alene i starten og fikk da en økt det vi kunne være løs. Agility selvsagt. Hadde satt opp en sirkel med lang tunnel og 5 hopphinder. Så da trente vi på buer, rett frem og tunnel, hovedsak på å svinge til høyre  med 3 hopphinder, ennå må jeg være med han litt lengre ut, men han er jo unggutten da.
  • Økt 2: Da hadde vi fått selskap av Gulldusk som trente med eier på andre siden. Vi trente på utgangsstilling, litt fvf, hadde han en liten runde der han var løs og jobbet med det som i første økt, gikk fint det, innkallingen satt som et skudd på 2 ganger han prøvde å løpe ut litt, men tok det tidlig nok, koblet han da det kom en hund til og konsentrasjonen ble litt dårlig. Jobbet med sitt og bli  da, gå rundt, ala start av bakombytter ved at jeg krysser bak ryggen hans mens han sitter.
  • Økt 3. Fortsatte trening i kobbel her, jobbet med sirkelarbeide, og da for å sikre meg at han var der. Begge sider, mye bedre enn sist. Gikk over til å han han litt løs igjen, jobbet med å trene sirkel med ala framforbytter for å bytte sider.  Vi trente på å løpe ut og rundt hinderstøtte, 8 tall på et hinder, 8 tall mellom 3 hinderstøtter, begge sidene. Herav løs hele tiden da. Flinkeste kutten til mamsen sin.
  • Generelt: Hadde nok en fordel med at jeg har gått over til at Knerten kun får mat 2 ganger daglig, får en ekstra fokus og glød når han er sulten. Pupertetshunden kommer frem når det skjer ting, spesielt om det kommer noen som ikke var der i sta, for mye lyder, høyere prating osv. Blir mister bjeffegutt da, men er fornøyd at han tok seg inn etterhvert og ville jobbe, det går seg til.

Legg igjen en kommentar