Need for speed-kurs

Da har Knerten vært på AG-kurs igjen, et kurs basert på fart og morro, kun hopp og tunnel. Need for speed kurs. Det skal tidlig krøkes. Var litt spent da han nok begynner å komme i den verste perioden på denne pupertetstiden sin. Dog hang han ganske godt med, ble nok sliten på slutten ja.

Vi holdt på med en testløype på hopp og tunnel, tok tiden og skal ta en ny test på siste kveld for å sjekke om den har blitt bedre. Gikk bedre enn forventet. Kun siste tunnel han løp rundt i stedet da. Brukte 20.5 sekunder eller noe slikt. Har vel aldri hoppet så stor kombinasjon med alle pinner i riktig høyde.12 hindre til sammen.

Vi hadde også gå rundt hinderstøtte tight, gikk bra det til en liten terrier oppdaget bok og penn som lå på marka, den pinnen var morro du, da var det bare gå å hjemme seg og da kom han etterhvert. Tok en repetisjon til før vi avsluttet da han brukte nok litt energi på den løpingen.

Så ble det fremadsending på 5 hinder, men jeg baklengskjedet fra 3 og gikk bra det, flinke gutten sin. Begge sider. Så ble det å søke opp en rett tunnel, bra driv og engasjement her også. Gradvis lengre avstand og vinkler. Siste økt ble på en buet tunnel, ble ikke mange repetisjonene får han ble kaputt. Unge gutter blir slitne i denne varmen.

Legg igjen en kommentar